vhg-logoHoveniersbedrijf Terlouw is Tuinkeur gecertificeerd

Tuinonderhoud

tuinonderhoud-312-hoveniersbedrijf-terlouwOm op termijn van uw tuin te blijven genieten is het noodzakelijk deze goed te onderhouden. Adviezen hierover, uitvoering hiervan of meer, ook hiervoor kunt u een beroep doen op de vakkennis en vakmanschap van ons, daardoor weten we het maximale uit uw tuin te halen zodat u optimaal kunt genieten.

Onderhoudsovereenkomst

Het onderhoud in het algemeen kunnen wij voor u verzorgen op basis van een onderhoudsovereenkomst, u kunt hierbij denken aan wekelijks, maandelijks onderhoud of 2 keer per jaar (voor- en najaar) of op basis van afroep.

Uw tuin is uw visitekaartje

Ook als bedrijf is het belangrijk om uw bedrijfstuin (als visitekaartje van uw bedrijf) verzorgd eruit te laten zien. U als bedrijf kunt uw onderhoud aan uw tuin overdragen aan ons als ervaren hovenier.

Na de aanleg van uw tuin kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. De kunst van goed tuinonderhoud is het behouden van het juiste beeld volgens uw tuinontwerp

Reviews

Blij met de nieuwe tuin
Wij zijn zeer tevreden met de aangelegde en bestrate tuin! ook het ontwerp is mooi, het past precies bij de jaren 30stijl van het huis. Keurig!
Fam. Jans
28 juli 2014
Tevreden met de nieuwe schutting
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe schutting en tuinpoort. Mooi vakwerk.
Remco en Cootje
11 april 2014